• Image 0
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
  • Image 7
Perfumed Prague

Přírodní Parfémy

2290
Zboží skladem v Hrsti

Stačí zavřít oči a nadechnout se.Nadechnout se a nechat se přenést v čase i prostoru.

Do dětských vzpomínek nebo vzdálených zemí. Ocitnout se na místě, kde slunce hřeje do tváře, písek hladí mezi prsty, nebo kde v kuchyni voní lipový čaj.

Nadechnout se a nechat se inspirovat. Zlepšit si náladu, dodat energii, snít a nebo se naopak uzemnit a zpřítomnit.

​SAND:WOOD – Santálové dřevo / sůl / mák.  Pocit svobody a bezstarostnosti. Písek mezi prsty, sůl ve vlasech a tvář plná pih od sluníčka. Třpyt průzračného moře. Nádech, výdech, klid a rovnováha. Není třeba nikam spěchat, jen si vychutnat genius loci a každou vteřinu, kdy moře zašumí a na chvíli se dotkne holých kotníků.

SLAVIC – Lípa / Immortelle / Mech. Našlapovat mezi drobnými květy ve vysoké trávě, sytě zeleném oceánu. Ležet v měkkém mechu a pozorovat šustící koruny stromů. Mezi větvemi občas zasvítí tenoučká pavučina, na zem se snese plejáda listí a mihotavé světlo přiměje zamhouřit oči. A pak se rozběhnout lipovou alejí, jejíž koruny bzučí letní symfonií a všude kolem se vznáší jedinečná vůně.

HINOKI TEA – Cypříš Hinoki / zelený čaj, Kabosu. Dřevité aroma posvátného japonského stromu Hinoki je jedinečné svými jemně citrusovými podtóny a zklidňujícími účinky. Ve spojení s černým a zeleným čajem je celá vonná kompozice definicí zenu.

 

 

 

Výrobce
Perfumed Prague
Objem:
50 ml

Výrobce Perfumed Prague

​Oba je prakticky celý život provází láska k vůním, která jim (někdy doslova) nedá spát. Vystudovali proto umění parfemářství ve Francii, inspirovali se konceptem známým ze světových metropolí, upravili jej do vlastní podoby a v roce 2016 založili první studio v Praze, kde je možné si vytvořit vlastní vůni. ​ U nás si můžete přivonět k čistým vonným tónům z proslulého města Grasse a objevit jejich kouzlo tak, jak je neznáte. Stavíme na méně známých vůních a jejich neotřelých kombinacích. Neomezujeme se výhradně na osobní vůně - tvoříme rovněž sójové svíčky, interiérové vůně či vonné vosky.

Budete taky milovat